Loopbaanadvies

Loopbaanadvies is een ruim begrip voor veel verschillende vraagstukken binnen je loopbaan. Het kan gaan over hoe je verder wil in je loopbaan maar niet weet hoe, een naderend ontslag, een grote verandering in de vorm van een reorganisatie, of advies over hoe jij zelf vorm zou kunnen geven aan je loopbaan. Het kan ook zijn dat je juist geen idee hebt wat je wil gaan doen.

We leven in een tijd waarin een vaste aanstelling steeds minder vaak voorkomt. Onze maatschappij is continu in beweging . Veranderingen en technologische ontwikkelingen beïnvloeden de arbeidsmarkt.

De vraag om vitaal en arbeidsmarkt aantrekkelijk te blijven is groter dan ooit. De snelle opeenvolgende veranderingen vragen flexibiliteit en wendbaarheid van mensen. Als loopbaanadviseur kan ik je hierin begeleiden. 

Een loopbaantraject is altijd op maat gemaakt en toegespitst op de betrokken persoon. Een loopbaan traject omvat maximaal 6 gesprekken.

Soms blijkt dat tijdens een traject ook behoefte is aan coaching. Het kan zijn dat je elke keer tegen dezelfde dingen aanloopt of dat je bepaalde stappen niet durft te nemen. Dan kunnen we samen kijken wat we hieraan kunnen doen. Dit bied ik aan naast het traject.

Gratis loopbaanadvies
45 plussers

Er is op dit moment de mogelijkheid voor 45 plussers om gratis loopbaanadvies te krijgen. In 4 gesprekken kijken we dan wat je nodig hebt. Kijk op de site van de Rijksoverheid voor ontwikkeladvies aan 45 plussers of neem contact met mij op.

© Anje Beekman Training & Advies | Webiste: logo2go.nl